Poliţia Locală Dobroești

Str. Victor Dumitrescu, nr. 130

ACTIVITATEAPOLIȚIEI LOCALE DOBROEŞTI ÎN PERIOADA 01.01-31.03.2024

persoane legitimate - 473 autoturisme verificate - 392 activități pe linie rutieră - 78 sesizări cetățeni și petiții - 52 apeluri telefonice - 83 apeluri 112-27 activități pe linie de învățământ - 5Sancţiuni contravenționale aplicate, total - 444 Siguranță rutieră – 392 Construcții și mediu - 28 Legea 61/1991 - 24Valoare Totală - 206 800...

Anunt Politia Locala

Poliția Locală Dobroești vă informează:

Zilnic, agenții Poliției Locale Dobroești acționează pentru eliberarea trotuarelor și a altor locuri publice, din comuna noastră, de mașinile oprite și staționate neregulamentar.Agenții poliției locale, aplică somații pe parbrizele autovehiculelor și trimit și invitații pentru ca proprietarii autovehiculelor în cauză să comunice conform prevederilor legale, în termen de 5 zile de la dataprimirii, datele de…

Sanctiuni pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public

Poliția Locală Dobroești, a identificat conducătorul autoturismului prezent in imaginile atasate, care în data de 16.11.2022 a depozitat deșeuri pe raza UAT Dobroești.S-a demarat procedura de sancționare.

Proiect de lege pentru modificarea OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice

„La solicitarea poliţiei rutiere sau a poliţiei locale, proprietarul sau deţinătorul mandatat al unui vehicul este obligat să comunice acesteia, în termenul indicat în cuprinsul solicitării, datele de identificare ale persoanei căreia i-a încredinţat vehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice. Poliţia locală poate solicita aceste date de identificare numai în legătură cu exercitarea competenţelor…

Respectul față de mediul înconjurător isi are sursa intr-o componentă a personalitatii si a educației la nivelul fiecărei persoane.

In cazul prezentat mai jos, lipsa de educație se manifesta prin lipsa de respect fata de mediul înconjurător, fata de comunitate, de vecini, fata de lege sau față de reprezentanții autorităților. Persoana din videoclipul atașat s-a prezentat la sediul Poliției Locale Dobroești, cu un proces verbal întocmit de noi, ca urmare a nerespectării normelor legislative…

Poliția Locală Dobroești vă informează privitor la asfaltarea strazii Caisului

Actiune a Politiei Locale Dobroesti – 27.09.2022

Acțiune a Poliției Locale Dobroești, pentru sancționarea contravenienților care nu respectă indicatoarele ,,accesul interzis,” amplasate pe str Spicului.

Actiune comuna a Poliției Locale Dobroesti cu Poliția Locală Pantelimon

Poliția Locală Dobroești în colaborare cu Poliția Locală Oraș Pantelimon, a identificat și sancționat contravențional persoana care în data de 20.09.2022, a abandonat saci cu deșeuri pe Str.Mărgăritarului, în apropiere de Pantelimon.Contravenientul a fost depistat în orașul Pantelimon.Pe această cale, Poliția Locală Dobroești mulțumește Poliției Oraș Pantelimon pentru sprijinul acordat.

Anunt Politia Locala Dobroesti – 09.08.2022

În cazul infracţiunilor flagrante, personalul poliţiei locale imobilizează făptuitorul, ia măsuri pentru conservarea locului faptei, identifică martorii oculari, sesizează imediat organele competente şi predă făptuitorul, pe bază de procesverbal, în vederea continuării cercetărilor.

Atributii Politia Locala

·         În domeniul ordinii şi liniştii publice, precum şi al pazei bunurilor

·         În domeniul circulaţiei pe drumurile publice

·         În domeniul disciplinei în construcţii şi al afişajului stradal

·         În domeniul protecţiei mediului, poliţia locală are următoarele atribuţii

·         În domeniul activităţii comerciale

·         În domeniul evidenţei persoanelor

ART. 13 În cazul executării în comun cu unităţile/structurile Poliţiei Române sau cu cele ale Jandarmeriei Române a unor misiuni în domeniul menţinerii sau asigurării ordinii publice ori pentru dirijarea circulaţiei rutiere, efectivele poliţiei locale acţionează sub coordonarea directă a Poliţiei Române sau a Jandarmeriei Române, după caz.

Drepturile şi obligaţiile funcţionarilor publici din Poliţia Locală

În exercitarea drepturilor conferite de prezenta lege, funcţionarul pubic din Poliţia Locală Dobroești are obligaţia să respecte întocmai drepturile fundamentale ale omului, prevăzute de lege şi de Convenţia europeană a drepturilor omului.

În îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de prezenta lege, funcţionarul public din Poliţia Locală Dobroești îşi exercită competenţa pe raza unităţii administrativ-teritoriale unde îşi desfăşoară activitatea.

Contact

Politia locala Dobroesti

Program Politia Locala Dobroesti  24 / 24

Telefon: 0770886409

Email: politialocala@primariadobroesti.ro

Atribuții Poliția Locală Dobroești.

Descarcă / Vizualizează documentul ( Disponibil în curând )