11 Septembrie 2023, deschiderea anului școlar ‼️

Clopoțelul suna din nou și vestește începerea unui nou an scolar, a unei noi povești minunate ‼️

Vă prezentăm în continuare mesajele transmise de doamnele director, Claudia Stupineanu – Director Școala 2 Dobroești,

Nechita Diana, Director Scoala 1 Dobroești, la deschiderea anului școlar 2023-2024 !

În finalul postarii avem mesajul transmis de domnul primar, Valentin Condu cu prilejul debutului unui nou an școlar !

✅️ Claudia Stupineanu – Director Școala 2 Dobroești
“Clopoțelul suna din nou și vesteste începerea unui nou an scolar, a unei noi povesti minunate in care feți frumoși și zâne pasesc in lumea cunoașterii.
Anul scolar care s-a încheiat a fost un an prolific, in care elevii noștri au avut rezultate deosebite la invatatura și in cadrul proiectelor educaționale interesante, in care s-au implicat cu bucurie.
Ne dorim sa continuam pe aceeași linie si in acest an scolar, sa participam la concursuri, sa derulam proiecte educaționale locale, naționale și internaționale care sa contribuie la motivarea elevilor pentru invatare și dezvoltarea relațiilor interpersonale.
Noi, echipa de profesori a Școlii Nr 2 Fundeni, vom face eforturi pentru a crea un mediu sigur și stimulant pentru copiii noștri, în care aceștia să poată crește, învăța și dezvolta într-un mod armonios.
Ne străduim să promovăm încrederea, creativitatea și curiozitatea în rândul copiilor noștri, pentru a-i pregăti pentru un viitor strălucit, deoarece viziunea noastră este <<Elevii nostri de astăzi, oamenii de succes de mâine>>.
Le doresc elevilor noștri un an scolar plin de reusite, cu experiențe minunate de invatare.”

✅️ Nechita Diana, Director Scoala 1 Dobroești:
“Sunt convinsă că așteptați cu emoție întâlnirea sau reîntalnirea cu doamnele învățătoare, doamnele și domnii profesori, sub îndrumarea cărora veți descoperi lucruri noi și veți face pași importanți spre cunoaștere.
Dorim să vă îndrumăm și să vă sprijinim pentru a vă putea forma și dezvolta armonios ca atunci când veți merge la școli mai înalte să fiți mândri că ati urmat cursurile școlii Nr. 1 Dobroești.
De la elevii mari aștept să îi ajute pe cei mici să se simtă bine și în siguranță. Observați că terenul de sport are “haine noi”, prin intermediul investiției realizate de autoritățile locale ( Primăria și Consiliul Local Dobroești )
Cele mai multe clase de cursuri din cadrul școlii Nr. 1 Dobroești sunt dotate cu table interactive prin intermediul proiectului PNRAS, ce a avut ca obiectiv general crearea unui mediu favorabil de învățare și îmbunătățirea actului educațional. “

✅️ Valentin Laurențiu Condu, primarul comunei Dobroești:
“Debutul anului școlar înseamnă fără doar și poate un nou început pentru zeci de părinți si elevi.
Le urez copiilor să se bucure de această frumoasă etapă din viața lor, să acumuleze cât mai multe informații și să trăiască bucuria alături de colegii de clasă. Se spune că prieteniile formate la această vârstă au cele mai multe șanse să dăinuiască peste timp.
Din perspectiva administrației locale vă asigur că am făcut eforturi pentru ca cei mici să beneficieze de un început de an primitor, dar și de condiții bune de educație pe întreg parcursul anului.
Continuăm tradiția primului ghiozdan – Bun venit la școală !
Autoritățile locale vor asigura și în acest an ghiozdoane gratuite pentru 130 de copii ce vor începe in acest an clasa pregătitoare. “