În Dobroești proiectul “AI GRIJA DE TINE !” a marcat ziua împotriva cancerului la sân

Astazi, 1.10.2022, a avut loc un eveniment de prevenție și informare împotriva cancerului la sân. Peste 40 de doamne din localitatea noastră au beneficiat de informații esențiale cu scopul de a creşte gradul de conştientizare cu privire la cancerul de sân şi de a sublinia importanţa informării asupra acestei maladii, dar și a faptului că această boală poate fi invinsă cu ajutorul programelor preventive.

Evenimentul a fost desfasurat cu sprijinul Asociației Pe Scurt, prin programul Start ONG.

Echipa de medici care a participat la evenimentul “AI GRIJA DE TINE”:

-Dr. Ioana Tuhar-chirurgie plastică și reconstructivă

-Dr. Paul Ionescu-chirurgie plastică și reconstructivă

-Dr. Carmen Pelinaru- chirurgie plastică și reconstructivă

-Dr. Florin Caplea-Radiologie.

Primarul Valentin Condu despre evenimentul dedicat luptei impotriva cancerului la san:

Îmi doresc astfel ca tot mai multe dintre femeile din Dobroești să constientizeze fenomenul și să-și facă timp pentru ele . În curând vor avea această posibilitate mai aproape de casă în noul centru medical.

Ziua împotriva cancerului la sân în Dobroești a însemnat nu doar informare, ci și consult de specialitate din partea echipei de medici și recomandari medicale în situațiile ce impuneau controale medicale amănunțite.

Proiectul “AI GRIJA DE TINE !” va continua și luna viitoare, astfel ca în data de 6 noiembrie 2022, ora 10³⁰ va avea loc un nou eveniment similar cu cel desfășurat astăzi.

Persoanele interesate se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la telefon: 0770 886 449, între orele 8⁰⁰-16⁰⁰, de luni până joi.