PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată – Fonduri europene pentru dotarea moderna a școlilor din localitatea Dobroesti ( școlilor gimnaziale nr. 1 și 2 )

Primăria Dobroești, Judetul Ilfov, anunta inceperea proiectului ”Dotarea corespunzătoare și pregătirea pentru viitor a Școlilor Gimnaziale nr. 1 și 2 din Comuna Dobroești, Ilfov: Un proiect pentru transformarea educației” depus in cadrul PNRR – Componenta C15- Educație, Investiția I9.

Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ si Investiția I11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare, finantat prin PLANUL NATIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ.

Obiective: Obiectivul general al proiectului este dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlilor gimnaziale nr. 1 și 2 din comuna Dobroești, Ilfov.

Obiectivele se adresează pilonului VI din PNRR: Politici pentru noua generație vizând combaterea accesului limitat la educație, înainte și după învățământul obligatoriu, în special în ceea ce privește educația timpurie, crearea unei infrastructuri de calitate, a unui sistem de educație echitabil și a unor servicii esențiale privind oferta educațională, atât în mediul urban, cât și în mediul rural fiind necesare în creșterea calității vieții generațiilor viitoare, Componenta C15- Educație.

Valoarea totala a proiectului este de  2.138.273,13   din care valoare eligibila din PNRR fara TVA 1.796.868,17 lei, iar valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile 341.404,96 lei.

Dată începere: 09.08.2023

Dată finalizare: 31.08.2024

Date de contact:

Tel:  031 405 50 15

E-mail: primar@primariadobroesti.ro

Titular: Condu  Valentin-Laurențiu

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”