Școala Gimnazială Nr. 1 Dobroești va prezenta pe data 18 decembrie, la Sala Sporturilor „Unirea Dobroești” un spectacol caritabil !


Acest proiect vizează organizarea unui eveniment de tipul târg de Crăciun / Spectacol caritabil, prin intermediul căruia participanții pot dona, răsplătind astfel munca depusă de elevi pentru realizarea obiectelor / decorațiunilor ce vor fi vândute de aceștia.
Spectacolul va avea loc pe data 18 decembrie, la Sala Sporturilor „Unirea Dobroești” și va arăta din nou forța comunității pentru a ne atinge obiective comune.
„Împreună pentru școala noastră” este un proiect realizat în parteneriat cu Asociația Narada și se desfășoară la nivel național.
În acest proiect s-au înscris 60 de școli, iar elevii din Dobroești și-au dorit să realizeze un eveniment memorabil pentru întreaga comunitate. Banii strânși vor fi multiplicați prin intermediul asociației și astfel vor fi achiziționate obiecte cu scop didactic menite să completeze dotările școlii numărul 1, Dobroești.
Pentru autoritățile locale educația și asigurarea dotărilor necesare desfășurarii actului didactic la cele mai înalte standarde a reprezentat mereu o prioritate.
Modernizarea claselor, materiale didactice sau tehnică modernă au însemnat etape firești în procesul de schimbare prin care au trecut unitățile de învățământ.