Depozitarea la coltul strazii a deseurilor rezultate din constructii sau a  gunoiului menajer se pedepseste conform legislatiei

Depozitarea la coltul strazii a deseurilor rezultate din constructii sau a  gunoiului menajer se pedepseste conform legislatiei in vigoare.  Amenzile pot ajunge si la 10.000 ron !!!

Politia Locala Dobroesti va continua sa aplice amenzi pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public.

Ne dorim cu totii o localitate curata; sa continuam eforturile de a curata domeniul public de gunoaie si in acelasi timp sa renuntam la aceste obiceiuri mostenite din vremuri apuse.

Recomandari generale din partea ECO-SAL

–              Crengile si resturile vegetale se leaga in snopi de mici dimensiuni si sunt lasate in fata proprietatii in ziua stabilita de agentul de salubritate ECO-SAL SA, pentru ridicarea acestora.

–              Depozitarea  selectiva a resturilor menajere este foarte importanta pentru mediu, dar si pentru eficientizarea activitatii ECO-SAL, astfel ca facem apel la dvs pentru utilizarea sacului galben in mod corespunzator (bidoane și cutii din plastic, folie de plastic, pungi din plastic, ambalaje de protecție din plastic, jucării de plastic, doze de băuturi, cutii de conserve, tacâmuri de bucătări).

–              Uleiul alimentar uzat se ridica gratuit de ECO-SAL in aceeasi zi cu ridicarea gunoiului menajer  ( umpleți un recipient de plastic transparent (PET) de dimensiuni de la 1L până la 5L cu uleiul folosit, puneți capacul, îl strângeți bine și îl scoateți la poartă împreună cu tomberonul de gunoi dar NU în tomberon.)