În vacanța de vară nu stăm acasă!

ÎN ATENȚIA PĂRINȚILOR ELEVILOR DIN

 CADRUL UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA DOBROEȘTI

            Ținând seama de lunga perioadă traversată marcată de distanțarea socială și fizică impusă pentru prevenirea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, pentru restabilirea relațiilor atât între elev și profesor cât și între elevi, Primăria Comunei Dobroești demararează programul denumit „În vacanța de vară nu stăm acasă!” . Astfel, se vor efectua deplasări în afara localității cu fiecare clasă din cadrul unităților de învățămînt de stat de pe raza administrativ-teritorială a comunei Dobroești. Deplasările pot avea ca destinație litoralul românesc sau zone muntoase apropiate unde se pot realiza plimbări de o zi. Cu sprijinul Consiliului Local Dobroești este acordată suma de 30 lei/persoană pentru asigurarea unei mese, apă potabilă și tariful necesar pentru vizitarea unor obiective de interes cultural.

Pentru siguranța copiilor, ca însoțitori vor avea un cadru didactic, asistent medical, un reprezentant din cadrul compartimentului Asistență Socială și Autoritate Tutelară și în funcție de numărul copiilor/excursie doi până la trei reprezentați din cadrul compartimentului Monitorizare Unități de Învățământ.

Cu deosebit respect,

PRIMARUL COMUNEI DOBROEȘTI,

VALENTIN-LAURENȚIU CONDU

Prima zi din cadrul programului „În vacanța de vară nu stăm acasă!”, inițiat de Primăria comunei Dobroești cu sprijinul Consiliului Local Dobroesti.O experiență minuntă pentru cei mici, care s-au bucurat de razele soarelui, de mare si mai ales de timpul petrecut alături de colegii de școală.

https://fb.watch/v/qdg5TbLt/