Primăria Dobroești a extins semnificativ sistemul de supraveghere video din localitate.

Primăria Dobroești a extins semnificativ sistemul de supraveghere video din localitate.

Primele camere de supraveghere video au fost montate pe domeniul public al localității în anul 2008. De la acea dată și până în prezent au contribuit la rezolvarea cazurilor reclamate pe domeniul public. În mod cert au fost și lacune; personal redus sau rezoluția slaba a unor filmari video.

Sistemul a fost modernizat gradual, astfel ca în prezent existența acestui sistem îi determină pe cei care iau în calcul să acționeze în afara legii să cântărească de doua ori înainte de a acționa. O parte dintre camerele de supraveghere erau depășite din punct de vedere tehnic, astfel că au fost înlocuite, însă schimbarea majoră a avut loc în anul 2021.- Numărul camerelor de supraveghere a crescut de 4 ori.

În prezent fiind amplasate 138 de camere în zone importante ale localității- Centrul de monitorizare a fost modernizat. – Calitatea imaginilor capturare este net superioară, astfel încât identificarea persoanelor care săvârșesc acte antisociale se poată realiza mult mai rapid și eficient.

Poliția Locală Dobroești nu si-a fixat un scop din a aplica amenzi, iar sistemul de supraveghere are în primul rând rolul de a preveni situațiile neplăcute cauzate de persoane violente sau cu potențial infracțional.

Ne dorim să acționăm împreună pentru o localitate sigură, curată și modernă. In același timp dorim să vă precizăm faptul că sesizările oficiale ce au legătură cu activitatea poliției locale Dobroești se pot trimite pe emailul: politialocala@primariadobroesti.ro sau prin intermediul numărului de telefon: 0770.886.409Social Media / Facebook-ul nu reprezintă o modalitate agreată pentru transmiterea reclamațiilor