Program “Dobroești – Sănătatea pe primul plan

Program “Dobroești – Sănătatea pe primul plan

Avem plăcerea de a vă anunța faptul că, începând cu luna decembrie, data de 02.12.2021, Primăria Comumei Dobroești, prin Compartimentul Asistență Socială și Autoritate Tutelară și Farmacia Dobroești, situată în strada Drumul Gării, nr. 4, demarează un parteneriat menit să aducă mai multă grijă și mai mult bine pentru sănătatea seniorilor din comunitatea noastră.

Prin tot ceea ce facem, ne dorim să fim aproape de oameni – dar cu atât mai mult în această perioadă în care grija pentru ceilalți, binele și sănătatea lor sunt preocuparea noastră majoră.

Astfel, lunar, 20 de vârstnici din Dobroești vor beneficia, prin intermediul acestui parteneriat, de medicamente gratuite, puse la dispoziție de Farmacia Dobroești.

Înscrierile se vor face până la data de 10 ale fiecărei luni calendaristice, la sediul Primăriei Dobroești,  Compartimentul Asistență Socială și Autoritate Tutelară.

Solicitărilor vor trebui să cuprindă veniturile, diagnosticul, precum și schema de tratament sau rețeta medicală, pentru a putea face dovada medicamentelor de care au nevoie.

Valoarea medicamentelor nu trebuie să depășească suma de 200, 00 lei.

De asemenea programul se va desfășura pe o perioadă de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Această acțiune reprezintă doar începutul unui parteneriat pe termen lung între Primăria Comunei Dobroești și Farmacia Dobroești (strada Drumul Gării, nr. 4), în care locuitorii comunei vor fi sprijiniți prin implicare directă și acțiuni concrete care vizează sănătatea lor și o stare de bine, atât exterioară, cât și interioară.