Retrospectiva anului 2021 – Clubul Sportiv A.C.S. UNIREA DOBROEȘTI

In anul 2021 in cadrul clubului A.C.S. UNIREA DOBROEȘTI si-au desfasurat activitatea sportiva in mod gratuit peste 250 de copii si adolescenti.

Clubul ACS UNIREA DOBROESTI este sustinut de Consiliul Local Dobroesti si Primaria Dobroesti.

Autoritatile din localitate acorda o importanta deosebita dezvoltarii ramurilor sportive din cadrul clubului, oferind astfel copiilor alternative de petrecere a timpului liber intr-un mod educativ si sanatos in acelasi timp.

Stim cu totii ca sportul contribuie la dezvoltarea psiho-emotionala a copiilor; disciplineaza si ii ajuta pe cei mici sa se integreze in colectivitate si sa relationeze alaturi de colegi si antrenori intr-un mediu sportiv profesionist supus regulilor.

O scurta retrospectiva cu privire la activitatea ACS UNIREA DOBROESTI

Ramura Fotbal:

In prezent sunt inscrisi la grupele de fotbal  110 copii. De la mijlocul anului 2021 pana la finalul anului a crescut numarul de sportivi legitimati la fotbal cu peste 40 % .

Copiii au varste cuprinse intre 5 si 12 ani si isi desfasoara activitatea in cadrul celor 6 grupe de fotbal sub coordonarea a 6 antrenori. Tinerii Sportivi sunt inscrisi in competitiile specifice varstei lor din cadrul AMFB, AJF Ilfov.

Ramura Handbal:

In cadrul grupelor de handbal in prezent isi desfasoara activitatea 90 de copii, impartiti in 4 grupe cu varste cuprinse intre 7 si 19 ani.

Noi ramuri sportive in cadrul clubului: Pe parcursul anului 2021 au luat nastere noi ramuri sportive: Tenis de camp ( in prezent sunt 25 de copii inscrisi ), Dans sportiv, iar recent si Karate.

Evenimente importante organizate in cadrul salii Unirea Dobroesti sub coordonarea clubului ACS UNIREA DOBROESTI:

  • Turneul comemorativ Sames Stefan, competitie de fotbal in sala dedicata copiilor. Au participat 8 cluburi.
  • Turneul Ilfov Handbal Festival, junioare III. Au participat 9 echipe, impartite in 3 grupe
  • Meciul Old Boys fotbal desfasurat intre FC Rapid si Petrolul Ploiesti
  • Meci demonstrativ Handbal-Fotbal, Fotbal-Handbal- Decembrie 2021