Ziua porților deschise la bazinul de înot din Dobroești

Ziua porților deschise la bazinul de înot din Dobroești

Eveniment gratuit dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani

PROGRAMĂRILE SE FAC TELEFONIC
☎ 0770 886 682
🔹 Data: 2 Septembrie

🔹 Pentru mai multe detalii vă rugăm sa intrați pe pagina www.bazindobroesti.ro sau sa sunați la numărul afișat mai sus 🐳

Salutare tuturor iubitorilor de apă și înot din comuna Dobroești! 🏊‍♀
Suntem extrem de încântați să vă aducem vești proaspete și pline de energie: Primăria Dobroești vă invită cu bucurie la o experiență acvatică de neuitat!

Într-o zi specială de porți deschise la bazinul nostru de înot, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani vor avea ocazia să se bucure de apa cristalină și să își pună în valoare abilitățile într-un mediu relaxat și prietenos.

🌊Vom crea o atmosferă plină de zâmbete și râsete, unde micuții noștri înotători se pot bucura de fiecare moment petrecut în apă.

🐳Echipa noastră de profesioniști în înot va fi alături de fiecare copil pentru a-i oferi îndrumare și sfaturi prețioase. Fie că sunteți la început de drum sau ați mai explorat deja tainele înotului, vă asigurăm că ziua porților deschise va fi plină de distracție și aventură.

🌞Vă așteptăm cu drag în ziua porților deschise la bazinul nostru din comuna Dobroești. Fie ca râsetele și înotul să creeze amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.