Începând de astăzi, 11.06.2020, cetățenii din Dobroești își pot achita taxele și impozitele locale prin intermediul portalului www.ghiseul.ro.

Începând de astăzi, 11.06.2020, cetățenii din Dobroești își pot achita taxele și impozitele locale prin intermediul portalului www.ghiseul.ro.

Prin realizarea unei conexiuni informatice între cele două sisteme ( Serviciul taxe și impozite din cadrul Primăriei Dobroești și portalul de plăți ghiseul.ro ) procedura de plată este mult simplificată și vine în ajutorul Dvs.

Pași de urmat pentru plata impozitelor pe ghiseul.ro

  • Creați un cont de utilizator folosind adresa de e-mail si CNP-ul dvs
  • Pe adresa dvs de e-mail veți primi un cont și o parolă generate automat. Este necesar să schimbați aceste date de utilizator cu unele știute doar de dvs.
  • Ulterior vor fi afișate în contul dvs informațiile cu privire la taxele și impozitele locale datorate către serviciul taxe și impozite din cadrul Primăriei Dobroești
  • Asociați un card bancar contului dvs.

Procedura de înscriere pe ghiseul.ro nu este una simplă. Necesită parcurgerea unor etape tehnice stricte și o securizare a transferului de date la cel mai înalt nivel.

„Stim cu toții că ritmul alert al vieții cotidiene ne determină să apreciem tot mai mult modalitățiile de plată online a produselor și serviciilor. Ne-am dorit ca și Primăria Dobroești să vină în sprijinul dvs prin implementare plăților prin intermediul portalului ghiseul.ro a taxelor și impozitelor locale. Acest lucru era posibil și până acum, însă procedura este acum mult simplificată. Mai mult decât atât, toate informațiile legate de plățile către administrația locală vor fi asociate CNP-ului Dvs și se vor regăsi pe platforma ghiseul.ro in contul Dvs. Doresc să le mulțumesc persoanelor implicate în realizarea acestui proiect informatic”.

– Condu Valentin Laurențiu – Primarul comunei Dobroești.